Nieuws Limburg Manager Versuz is niet meer in da house

Manager Versuz is niet meer in da house

Manager Versuz is niet meer in da house

Barry Pavic, ook naambekend als DJ/producer Barry Fore en oprichter van het platenlabel V-Essentials, heeft bekendgemaakt dat hij met onmiddellijke ingang de Hasseltse discotheek Versuz verlaat als co-manager. Pavic ziet zijn werk bij Versuz als afgerond en wil zich toeleggen op andere projecten.

“Sinds Versuz in april 2002 de deuren opende, is het concept explosief gegroeid tot een gevestigde waarde in de uitgaanswereld,” aldus Barry Pavic. “Ik ben blij dat ik daar mijn steentje heb toe kunnen bijdragen. Maar nu trek ik mij terug uit de dagelijkse leiding om andere uitdagingen aan te gaan, zoals de bouw van een nieuwe luxueuze club in Dubai. De opening is voorzien in het voorjaar van 2012. Intussen ontstijgt ook het muzieklabel V-Essentials zijn Belgische identiteit en breidt het zich snel uit tot een internationaal gegeven. Vandaar mijn keuze om andere accenten te gaan leggen,” aldus de ontslagnemende manager.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Alken
Alken

Gaens gaat reizen maken

Het gekende reisbureau Alk Reizen bestaat niet meer. Of toch niet meer onder die naam, want Geert en Rik Gaens… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.