Nieuws Limburg Marc Meylaers blijft op post bij VKW Limburg

Marc Meylaers blijft op post bij VKW Limburg

Marc Meylaers blijft op post bij VKW Limburg

De raad van bestuur van werkgeversorganisatie VKW Limburg heeft Marc Meylaers unaniem herverkozen als voorzitter. De nieuwe termijn van drie jaar gaat in op 1 juli.

Marc Meylaers (°1966) is handelsingenieur (UHasselt, 1989) en is al zijn hele carrière actief in familiebedrijven, veelal in een internationale context. Zo was hij meer dan 20 jaar actief bij LAG Trailers, de Breese bouwer van industriële voertuigen, waar in 2007 CEO werd van de overkoepelende CIMC-BURG-groep. Sinds begin 2015 is Marc CEO van ATL Renting, een 100% Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de lease en verhuur van vracht- en bestelwagens. De vloot, verspreid over 6 Europese landen, telt meer dan 6500 voertuigen.

In 2017 werd hij voorzitter van VKW Limburg. Daar wordt nu een tweede ambtstermijn aan toegevoegd. “Actief mee-timmeren aan de toekomst van de Limburgse economie is iets wat ik de voorbije 3 jaren met veel passie en goesting gedaan heb”, zegt hij. “Ik kijk ernaar uit om m’n schouders te blijven zetten onder de verdere uitbouw van VKW Limburg ten dienste van onze leden en de Limburgse economie. Waarbij we voor een erg uitdagende periode staan. ‘Optimism is a moral duty’, maar we zijn niet naïef. De coronacrisis heeft diepe kraters geslagen. Het herstel zal hard en langdurig zijn. Maar het verleden leert ons dat de wendbaarheid en veerkracht van onze ondernemers en hun medewerkers bergen kunnen verzetten. Ik zal samen met de uitgebalanceerde VKW Limburg bestuursploeg en een competent managementteam er alles aan doen om onze leden hierin bij te staan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.