Nieuws Limburg Marc Meylaers stapt op bij LAG

Marc Meylaers stapt op bij LAG

Marc Meylaers stapt op bij LAG

Marc Meylaers verlaat LAG en de groep Burg. Hij verlengt zijn contract als CEO niet. Aan de basis van het afscheid ligt een verschil in visie tussen Meylaers en de Chinese aandeelhouder China International Marine Containers (CIMC).

marc meylaersMeylaers was meer dan 20 jaar verbonden aan LAG, de Breese bouwer van industriële voertuigen. Ruim een jaar geleden kreeg hij ook de leiding over de groep Burg, die naast LAG, nog drie andere vestigingen heeft in Nederland en één in Duitsland. Maar nu zet Meylaers dus een punt achter de samenwerking met de Chinezen, wegens de grote kloof in managementvisie. “Aan de resultaten ligt het zeker niet,” zegt Meylaers in een reactie. “2014 wordt immers een recordjaar voor LAG en het orderboek is erg goed gevuld.”

Meylaers staat bekend als een man van overleg en evenwicht. Hij had binnen LAG ook erg goede relaties met de vakbondsafgevaardigden opgebouwd. In het Breese bedrijf werken ruim 400 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.