Nieuws Limburg Mardaga investeert fors in totale vernieuwing

Mardaga investeert fors in totale vernieuwing

Mardaga investeert fors in totale vernieuwing

Hotel Mardaga in As, dat al bestaat sinds 1909, heeft het investeringsplan afgerond waarbij de zaak helemaal werd vernieuwd. Zaakvoerders Ludo en Christine Geurden, en hun zoon Maxim (die ook semi-profvoetballer is) hebben 600.000 euro vrijgemaakt voor de totale vernieuwing van de 18 kamers, vergaderzaal, keuken, bar en het restaurant. Bovendien zijn intussen de plannen klaar om op langere termijn nog eens 20 kamers, een wellness-gedeelte en extra vergaderzaal bij te bouwen. Dit zal dan gebeuren onder impuls van Maxim Geurden, die na zijn actieve voetbalcarrière de fakkel van zijn ouders zal overnemen.

fam Geurden Mardaga“Het is in deze tijden geen evidentie om te investeren in de horeca,” zei Filip Vanheusden, voorzitter van Horeca Vlaanderen, bij de presentatie van het vernieuwde hotel. “Dat deze mensen zich inzetten in een product waar ze keihard in geloven, is erg straf.” Hilaire Spreuwers, de nieuwe voorzitter van Horeca Limburg, sloot zich daarbij aan: “Bovendien geeft men hier de kans aan erg jong talent om in de meest comfortabele omstandigheden passioneel met het vak bezig te zijn. Dat verdient absoluut een pluim.” Hij doelde daarmee op zoon Maxim Geurden, maar ook op Jens Stinissen, de jonge chef-kok van Mardaga, die na enkele jaren ervaring in restaurant Slagmolen, de volledige verantwoordelijkheid over de keuken krijgt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.