Nieuws Limburg Marion: onze beste vrouw in business!

Marion: onze beste vrouw in business!

Marion: onze beste vrouw in business!

Marion Sterckx van iAssist is verkozen tot Limburgse Womed Belofte van het Jaar. Het wil zeggen dat zij, in de groep van de startende bedrijven, door de jury is verkozen tot de vrouwelijke ondernemer met het grootste groeipotentieel. Met deze titel op zak, mag Marion de Limburgse eer verdedigen in Brussel en een gooi doen naar de nationale onderscheiding.

“Na een loopbaan van meer dan 20 jaar als Office Manager en Marketing Manager in diverse bedrijven, heb ik vanuit mijn bewondering voor ondernemers iAssist opgericht”, vertelt Marion Sterckx. “Wij zijn een fullservice administratiekantoor voor KMO-ondernemers. Het is onze missie om ondernemers zodanig te ontzorgen dat ze zich 100% kunnen focussen op hun corebusiness en de groei van hun bedrijf. Samen met onze klanten groeien, dat is de mooiste voldoening!”

Het succes van iAssist is de jury van de Womed Belofte van het Jaar niet ontgaan. Marion werd geselecteerd als winnaar voor de provincie Limburg en mag nu naar Brussel om te wedijveren met de winnaars van de andere regio’s. Je kunt haar alvast een duwtje in de rug geven door een stem uit te brengen via deze link. Trouwens: een volledig portret van Marion Sterckx is terug te vinden in onze rubriek Straffe Madammen: lees het artikel hier. En bekijk zeker ook onderstaande video!

Op de lijst van mogelijke winnaars staat nog een genomineerde die mogelijk een belletje doet rinkelen: La&Bel, het modelabel van het Hasseltse duo Karen Ooms en Louise Noelmans, vertegenwoordigt de kleuren van de provincie West-Vlaanderen (omdat Karen in Gistel woont en het bedrijf daar gedomicilieerd is). Hun verhaal kan je lezen via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.