Nieuws Limburg Maris richt dochter op voor laadpalen

Maris richt dochter op voor laadpalen

Maris richt dochter op voor laadpalen

Voltrafast, zo heet het nieuwe bedrijf dat Johan Maris heeft opgericht om laadpalen en laadstations voor elektrische voertuigen te gaan verdelen en installeren. “Op 10 dagen zijn we klaar. Dat staat als een paal boven water”, aldus de ondernemer uit Heusden-Zolder.

Ondanks de vele inspanningen en innovaties in de markt van elektrische wagens, blijft hun populariteit tot op heden relatief beperkt. Voltrafast wil daarom een paar versnellingen hoger schakelen. “Prijzen van fossiele brandstoffen fluctueren almaar sterker”, aldus Johan Maris, CEO van de nieuwkomer. “Bovendien weet het grote publiek nog te weinig over laadpalen. Die drempel willen we sterk verlagen.”

Voltrafast richt zich in eerste instantie op gezinnen, handelszaken, vrije beroepen en kmo’s. “Het groeipotentieel is daar zeker aanwezig”, bevestigt Johan Maris, die tevens het elektrotechnische bedrijf Maris aanstuurt. “Voorwaarde is de totale begeleiding van de klanten, en dat gaan we dan ook doen. Wij maken ons bovendien sterk dat de installatie binnen de tien dagen na aankoop in kannen en kruiken is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer