Nieuws Limburg Maris zet sprong voorwaarts na boedelscheiding

Maris zet sprong voorwaarts na boedelscheiding

Maris zet sprong voorwaarts na boedelscheiding

Sinds er bij elektrotechnisch bedrijf Maris een strategische scheiding werd doorgevoerd tussen de 2 vennoten Johan Maris en Dirk Koopmans, heeft de onderneming forse stappen voorwaarts gezet. Dankzij enkele spraakmakende projecten ziet Maris de omzet toenemen met maar liefst 50 procent.

Bij de opsplitsing van de activiteiten, nu een jaar geleden, koos Johan Maris voor een focus op elektriciteitswerken en beveiliging voor de B2B-sector. Een beslissing die hem geen windeieren heeft gelegd. “We gaan inderdaad de omzet verhogen van 16 naar 24 miljoen euro”, aldus Johan Maris. “Dat is voornamelijk te danken aan enkele grote klanten die we wisten binnen te halen. Ik denk aan het cameranetwerk Slim dat we in 42 Limburgse gemeenten opzetten, aan alle elektrische installaties voor de Jumbo-supermarkten, de HD-bekabeling van alle MediaMarkt-vestigingen en het onderhoud van alle 710 ING-bankkantoren in ons land.”

Intussen wist Maris de hand te leggen op nog meer grote opdrachten. “In de retail wisten we nog enkele grote namen te strikken, zoals de shops van Neckermann, Domino’s Pizza en Leenbakker”, vervolgt Johan Maris. “Aangevuld met éénmalige opdrachten, zit ons orderboek dus goed vol. We zijn blij met de strategische keuze die we een jaar geleden hebben gemaakt. Ze werpt meteen haar vruchten af, en dus gaan we keihard door op de ingeslagen weg.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.