Nieuws Limburg Maris zet Waregem Koerse onder stroom

Maris zet Waregem Koerse onder stroom

Maris zet Waregem Koerse onder stroom

Om zeker te zijn dat de extravagante hoeden voldoende belicht worden, de chique dames geen appelflauwtes krijgen en de computers voor de gokwedstrijden het niet begeven, heeft de directie van Waregem Koerse een langetermijnovereenkomst gesloten met Maris uit Heusden-Zolder. De airco, stroom, verlichting en andere technieken worden voortaan exclusief door de Limburgers geleverd.

Maris GroupHet is maar één van de interessante projecten die de snelgroeiende groep recent wist binnen te halen. Zowel in de activiteit voor tijdelijke voorzieningen, als voor vaste installaties. “De werken op Stayen, de eerste BMW Concept Store van Europa, Carehome of the Future, winkels als H&M of JBC,… we zijn er allemaal wel fier op,” vertelt afgevaardigd bestuurder Dirk Koopmans. “Dat alles maakt dat we in tijden van crisis, en zeker in de bouwwereld, als elektrotechnisch installateur bijzonder goed standhouden. Dit jaar laten we zelfs een groei zien van bijna 20 procent.”

“Dat geldt ook voor onze activiteit in het verhuren en plaatsen van tijdelijke voorzieningen in stroom, licht en airco of verwarming,” aldus Koopmans. “Naast de meer klassieke opdrachten voor festivals, beurzen of de matchen van de Rode Duivels in België, maken we bijvoorbeeld tijdelijke supermarkten in tenten operationeel. En nog iets leuks: Maris mag ook in heel Europa de stroomvoorziening leveren voor de 5-sterren jumpings.” Waarmee we opnieuw bij de paarden van Waregem Koerse zijn aanbeland…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.