Nieuws Limburg Mark Aerts: “Morrissey, Metallica én De Kreuners”

Mark Aerts: “Morrissey, Metallica én De Kreuners”

Mark Aerts: “Morrissey, Metallica én De Kreuners”

In onze zomer-rubriek Out of Office gunnen Limburgse ondernemers en managers een inkijk in hun leven na de kantooruren… Aflevering 12: Mark Aerts, CEO van IT-integrator EuroSys uit Houthalen-Helchteren.

Voor welke artiest sta je als eerste in de rij om tickets te kopen?
Als Morrissey naar België komt en ik kan me vrijmaken dan ga ik, Metallica zou ik nog wel eens willen zien en moesten de Kreuners een zoveelste come-back maken dan zal ik er ook zijn 😉

Welk gerecht en welke drank mogen ze op tafel zetten als jij het feestvarken bent?

Ik ben absolute fan van verfijnd eten met een lekkere aangepaste wijn, maar kan ook genieten van een lekker stuk koe-vlees met frietjes, zelfgemaakte mayonaise en een sterk blond bier. Al is het voor mij pas écht feest als ik een hele dag zelf achter de Green Egg kan staan, met vrienden of familie erbij, om dan ’s avonds de pulled pork uit elkaar te trekken en buiten op het terras in het zonnetje samen op te eten tussen een broodje met wat zelfgemaakte koolsla. In de namiddag mag daar een rosé-ke bij, ’s avonds een aangepast biertje en om af te sluiten nog een schotse whiskey, licht peated.

Waar zou je een toerist naartoe sturen die in jouw regio iets moois wilt ontdekken?

Da’s niet zo moeilijk, het Hageven ligt op een steenworp van thuis. Daar een deftige wandeling maken langs de houten brugjes en de Verkeerde Lieveheer is zeker de moeite waard!

Voor wie neem je zeker de telefoon op, ook al is het 3 uur ’s nachts?

Voor familie, vrienden en Securitas.

Naar welke vakantiebestemming ga je vast en zeker nog ooit terug?
Moraira (Spanje) omdat ik dat zowel qua omgeving als qua mensen dit een zeer aangename plaats vond. Verder zou ik met vrouw en dochters nog eens naar New York willen gaan.

Welk tv-programma mogen we als jouw ‘guilty pleasure’ beschouwen?
Bij Two and a half man blijf ik altijd hangen, en dan liefst de jaren met Charlie Sheen.

Wat is de belangrijkste tip die je kinderen zeker moeten onthouden?
Dat het niet vanzelf gaat maar dat je alles kan waarmaken zolang je er zelf in gelooft.

Welk programmapunt moet een politicus realiseren die jouw stem wilt verdienen?
Mijn interesse (en geloof) in politiek is onvoldoende groot om met één programmapunt mijn stem te verdienen. Daarvoor zou er al echt iets fundamenteels moeten wijzigen zodat het mijn aandacht trekt.

Met welk cadeau kan men jou écht een plezier doen?
Dat zal geen tastbaar cadeau zijn. Privé denk ik aan een ongeplande uitstap met gezin of vrienden in een ongedwongen sfeer waar tijd geen rol speelt. Professioneel is het grootste cadeau zien hoe mensen openbloeien binnen ons bedrijf en voldoening halen uit hun job.

Waar in jouw buurt vind je een toonbeeld van gepassioneerd ondernemerschap?
Wat ik in 25 jaar naast Mark Lens gezien, gehoord en meegemaakt heb aan passie in ondernemerschap zal niemand ooit kunnen evenaren.

Welk object op 4 wielen komt het meest in jouw dromen voor?

Dat was vroeger een Mazda MX-5 oldtimer en mijn dromen zijn op dat gebied niet gewijzigd. Ik draai mijn hoofd nog steeds om als er eentje passeert en het kriebelt elk jaar wel eens om de stap te zetten. Tot nu toe heb ik me kunnen bedwingen.

Welke klus heb je al zo vaak uitgesteld dat je huisgenoten er nerveus van worden?

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag, door een ander, kan laten doen. 😉 Al is tijdig gaan tanken iets wat al wel voor heel wat nervositeit gezorgd heeft…

Voor welke cursus zou je je nog ooit willen inschrijven als je wat meer tijd hebt?
Een deftige kookcursus en een lange cursus Frans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.