Nieuws Limburg Mark Decat (Essec) overleden

Mark Decat (Essec) overleden

Mark Decat (Essec) overleden

Na een zeer moedige strijd is ondernemer Mark Decat zopas op 52-jarige leeftijd overleden. De Managing Partner van telecomgroep Essec was overal gekend als een goedlachse doorzetter, die door zijn enthousiasme en visie succes wist te boeken.

Mark Decat werd ondernemer toen hij samen met Luc Achten, Johan Deroy en Peter Jans in 2009 de telecomgroep Essec overnam van Luc Lowette. Daarvoor was hij al sinds 1992 één van de drijvende krachten achter het gekende bedrijf in Paal-Beringen. Decat legde zich toe op stokpaardjes als marketing, sales en innovatie. Zo was hij de grote bezieler van IndigoCare, een dochterbedrijf van Essec, dat wereldwijd het oproepsysteem voor verpleegkundigen iCall in de markt heeft gezet.

Mark (met k!) Decat (met t, dat gaf hij telkens mee…) was bij zijn medewerkers, klanten, leveranciers en in ondernemerskringen gekend als een bijzonder gedreven persoonlijkheid, die steeds vol passie en positivisme zijn taken vervulde. Een vlotte verteller, die volop van het leven kon genieten, en zijn enthousiasme moeiteloos wist over te brengen naar de mensen rondom hem. Door tegenslagen liet hij zich niet afremmen, wat leidde tot een knap parcours van successen.

Enkele jaren geleden werd Mark echter ziek. Hij onderging de zorg met veel positieve energie en knokte terug om de draad op te pikken. Eerder dit jaar sloeg het noodlot een tweede keer toe, met een intensieve periode van zorg tot gevolg. In mei, net voor de intensifiëring van de behandelingen, trouwde hij nog met zijn grote liefde Sandra.

Ondanks de hevige strijd die hij heeft gevoerd, is Mark zopas overleden. Wij bieden zijn echtgenote, kinderen, familie, vennoten, medewerkers en alle andere vrienden en kennissen, onze oprechte deelneming aan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Cat'rina V. 2021-09-08 15:35:56

“Mark met k, Decat met c”. Het was nen toffe pee. Medeleven met familie, collega’s, vrienden …

Guido V. 2021-09-07 13:39:21

Oprechte deelneming en sterkte aan de familie, vennoten en medewerkers van Essec.

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.