Nieuws Limburg Mark Detrez verkoopt Slamm (Dilsen-Stokkem)

Mark Detrez verkoopt Slamm (Dilsen-Stokkem)

Mark Detrez verkoopt Slamm (Dilsen-Stokkem)

First NV, een Mechelse IT-firma, heeft de activiteiten van Slamm in Dilsen-Stokkem overgenomen. Daarmee wil First de aanwezigheid in Limburg versterken en zich regionaal verankeren. “Deze regio heeft veel potentieel voor ons,” zegt Michel Schrijvers, CEO van First. “Bovendien kunnen we met deze overname onze expertise in de groep uitbreiden.”

first en slammMark Detrez, oprichter van Slamm, is ook enthousiast over de samenwerking. “Gecharmeerd door de professionaliteit van First en de uitgebreide kennis die ze toevoegen aan het team dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, vonden we First als partner voor onze regio de ideale keuze. Onze klanten kunnen nu rekenen op het engagement van 150 extra collega’s en blijven genieten van onze persoonlijke aandacht.”

Mark Detrez neemt de leiding over het team in Limburg en zal voor de huidige en toekomstige klanten het eerste aanspreekpunt blijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.