Nieuws Limburg Marleen van Chevron is Management Assistant van het Jaar

Marleen van Chevron is Management Assistant van het Jaar

Marleen van Chevron is Management Assistant van het Jaar

Marleen Plessers van Chevron Phillips Chemical in Tessenderlo is de nieuwe Management Assistant van het Jaar, vroeger beter gekend als ‘de beste secretaresse van Limburg’. Inez Bedin (APK Group, Pelt) en Kathleen Vermijl (Euro Shoe Group, Beringen) waren de andere genomineerden die net naast de hoofdprijs grepen.

De jury is duidelijk in haar motivering: “Marleen is een erg warm, rustig en vriendelijk persoon. Die positieve ingesteldheid is erg belangrijk voor een management assistant. Het feit dat Marleen meermaals genomineerd werd door collega’s voor de D&I Award (Diversity & Inclusion), toont aan dat ze erg geliefd is in het bedrijf. Een luisterend oor zijn voor de collega’s is in deze tijden erg belangrijk en die rol vervult ze met verve.”

Plantmanager Patrick Wijnen is alvast erg enthousiast met de bekroning van zijn rechterhand: “Dit is oververdiend, want Marleen is een geweldige management assistant. Ze is loyaal, discreet, proactief, steeds positief en enthousiast. Ze is zeer teamgericht en steeds bereid om anderen te helpen. Ik herhaal: Dit is oververdiend!”

Naast Marleen waren er met Inez Bedin (APK Group, Pelt) en Kathleen Vermijl (Euro Shoe Group, Beringen) ook twee andere genomineerden. “Zij verdienen evenzeer alle lof”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. “Zij werden door hun organisatie naar voor geschoven en dat bewijst hoezeer hun werk geapprecieerd wordt. Management assistants hebben een veelzijdige rol die veel verder gaat dan alleen het ondersteunen van bedrijfsleiders. Hun rol is van onschatbare waarde in deze onzekere tijden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Pelt
Pelt

Koeweit koopt mamazalf uit Pelt

Self, een bedrijf uit Pelt dat natuurlijke verzorgingsproducten maakt, heeft een eerste bestelling uit het Midden-Oosten ontvangen. Zaakvoerder Isabelle Ulenaers… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.