Nieuws Limburg Martens en Uten hebben grote jongen te pakken

Martens en Uten hebben grote jongen te pakken

Martens en Uten hebben grote jongen te pakken

Hoorde u een luide knal ter hoogte van de Philipsbrug? Dan is het zeker een champagnefles die werd ontkurkt in de kantoren van UgenTec op de Corda Campus… Het bedrijf van Wouter Uten en Tom Martens heeft een groot contract gesloten met de Duitse gigant R-Biopharm. De software voor de klinische testen die R-Biopharm verdeelt, zal weldra vanuit Limburg worden geleverd en samen met de Duitsers verder ontwikkeld worden.

In de eerste plaats is R-Biopharm tevreden met de deal. “Dit nieuwe project zal onze klanten helpen om hun efficiëntie te verhogen bij het afnemen van klinische tests”, zegt Dr. Frank Apostel, Vice President van het Duitse bedrijf. “Door de samenwerking met UgenTec kunnen ze tijd besparen en een hogere resultaatszekerheid garanderen.”

En ook bij UgenTec zelf staan ze te kwispelen: “We kijken enorm uit om zaken te doen met een gerenommeerde leverancier van diagnostische testen zoals R-Biopharm”, geeft Wouter Uten toe. “De waarde van hun diagnostische testen zal sterk stijgen. We zijn dan ook blij dat onze ervaring in automatisering hiertoe kan bijdragen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.