Nieuws Limburg Martens herlanceert iconisch biermerk Sezoens

Martens herlanceert iconisch biermerk Sezoens

Martens herlanceert iconisch biermerk Sezoens

Sezoens Original en Sezoens Aparta zijn twee nieuwe Limburgse bieren die de zomer een beetje kleur moeten geven. De traditierijke Bocholtse Brouwerij Martens mikt met de nieuwe Sezoens op de moderne bierdrinker, die meer houdt van smaken met hop en citrus.

De blonde en de witte zijn twee Sezoensvarianten die het startschot geven van een volledig nieuw gamma dat inspeelt op de moderne bierdrinker”, zo vertelt Bob Martens, vertegenwoordiger van de jongste generatie die in het familiebedrijf actief is. “Sezoens was decennialang een sterk biermerk, vooral op de Limburgse thuismarkt. Die draad gaan we nu opnieuw oppikken. De smaak en het drinkgedrag van de moderne bierdrinker zijn sterk geëvolueerd de laatste jaren. Consumenten gaan op zoek naar nieuwe bieren die net ‘effe anders’ zijn. Citrus, hop en kruidigheid staan bovenaan de waardenladder van de consument en daar spelen we op in met ons nieuwe gamma. De Sezoens Original is een opgefriste versie van – jawel – het origineel. De lichte hoptoetsen, de citrusaccenten en het alcoholpercentage van 6% zijn behouden, maar opnieuw uitgebalanceerd. Een uniek blond bier dat zich net boven de klassieke pils positioneert.”

De Sezoens Aparta is een volledig nieuwe creatie. “Een verfrissend en dorstlessend witbier met een heel aparte kruidigheid en -net als de Original- een echt zomerbier”, aldus nog Bob Martens. “In het najaar volgt er nog een eigenzinnig kriekbier dat inspeelt op de toenemende belangstelling voor zuur-bieren en een wat steviger amber winterbier dat zijn inspiratie haalt bij onze Quattro. Zo is de cirkel rond.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer