Nieuws Limburg Mastodont opent flexibele werkplekken in Hasselt

Mastodont opent flexibele werkplekken in Hasselt

Mastodont opent flexibele werkplekken in Hasselt

International Workplace Group, de multinational die met merken als Regus, Spaces en N18 wereldwijd over 3.500 locaties voor flexwerken beschikt, gaat een eerste vestiging in Limburg openen. In de Kapertoren (Hasselt) worden vanaf januari 2021 twee verdiepingen van totaal 1.830 m2 vrijgemaakt voor flexibele kantoorruimte.

Het zal onder de merknaam Regus Hasselt zijn dat het kantoor ‘Lanterneau’ in de Kapertoren zal uitgebaat worden. De ontwikkeling (van Kolmont Vastgoed) is centraal gelegen aan het Kapermolenpark, op een boogscheut van het Dusartplein en Hogeschool PXL. De acquisitie van deze kantoorruimte past in de ambitie van Regus om in elke grote stad van BelgiĆ« flexibele werkplekken aan te bieden. Intussen heeft het bedrijf al 47 locaties in ons land, en weldra dus ook de eerste in Limburg.

Volgens de exploitanten wordt momenteel alles in gereedheid gebracht om de werkruimtes coronaproof te maken, zodat alle nieuwe huurders in een veilige omgeving kunnen komen werken. Naast kantoren en aparte werkplekken zal Regus Hasselt ook gemeenschappelijke diensten in het nieuwe complex aanbieden, zoals vergaderzalen, receptie, cateringfaciliteiten, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.