Nieuws Limburg Matexi nieuwe hoofdsponsor Limburg United

Matexi nieuwe hoofdsponsor Limburg United

Matexi nieuwe hoofdsponsor Limburg United

Hubo Limburg United heeft een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. Buurtontwikkelaar Matexi zal de komende drie seizoenen één van de hoofdsponsors van de Limburgse basketbalclub zijn. Sporthal De Alverberg én de shirts van de club krijgen daarom een nieuw kleurtje.

Matexi shirt Basket“Dankzij deze sponsoring kunnen we verder timmeren aan onze toekomst,” zegt Danny Marguillier, algemeen manager van Hubo Limburg United. “Het is nog altijd onze ambitie om op middellange termijn een subtopper te worden in het Belgische basketbal en ondertussen willen we verder blijven inzetten op de steun van jong talent in Limburg via onze Lotto Limburg United Academie.”

“Wij hebben gekozen om in dit verhaal te stappen omdat we geloven in Hubo Limburg United en de kernwaarden van de club dicht bij die van ons liggen,” zegt Tom Van Becelaere, Business Unit Manager Limburg van Matexi. “Hubo Limburg United brengt verschillende basketbalclubs in Limburg bij elkaar, net zoals wij bij Matexi sterk inzetten op het bijeenbrengen van mensen in onze buurten. We zijn dan ook enthousiast dat wij deel kunnen uitmaken van een stukje sportieve geschiedenis dat wordt geschreven in Limburg.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.