Nieuws Limburg Mathieu Coenegrachts weg bij Belisia (Bilzen)

Mathieu Coenegrachts weg bij Belisia (Bilzen)

Mathieu Coenegrachts weg bij Belisia (Bilzen)

Mathieu Coenegrachts is geen bestuurder meer bij Belisia Interior Concepts in Bilzen. Dit houdt tevens in dat zijn dagdagelijkse werkzaamheden bij de kantoor- en projectinrichter niet voortgezet worden. Dat laat de raad van bestuur weten. Mathieu Coenegrachts was er al sinds 1976 actief, waarvan op enkele jaren na, altijd als eigenaar/bedrijfsleider.

Belisia 4 bestuurdersDe andere 3 managers die in 2011 samen met Coenegrachts via een management buy out Belisia hadden teruggekocht van Vanerum uit Diest (zie foto), blijven aan boord. Bestuurders Hilde Castro en Merlijn van Kan, willen samen met afgevaardigd bestuurder Marijke Lambrigts, de continuïteit verzekeren. Belisia staat voor belangrijke uitdagingen. Zo komt er een nieuwbouw, aangezien het huidige complex dat ze van Vanerum huren, is verkocht aan projectontwikkelaar Vestio, die er onder meer supermarktketen Albert Heijn zal onderbrengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.