Nieuws Limburg Mathieu Gijbels verkozen tot HR-ambassadeur 2018

Mathieu Gijbels verkozen tot HR-ambassadeur 2018

Mathieu Gijbels verkozen tot HR-ambassadeur 2018

Totaal onverwacht, maar heel erg gewaardeerd: zo reageerde Herman Verwimp van het Limburgse bouwbedrijf Mathieu Gijbels op de toekenning van de nationale prijs HR-ambassadeur 2018. De Opglabbeekse kmo volgt daarmee kleppers op als MediaMarkt, Boss Paints, Durabrik, Audi Brussel, Colruyt of Volvo Cars.

Herman Verwimp was voor het HR-gala, een organisatie van het VBO, te gast in de Ghelamco Arena in Gent, waar zijn bedrijf Mathieu Gijbels tot een ruime groep van genomineerden behoorde. Groot was de verrassing toen de Limburgse bouwonderneming als laureaat werd afgeroepen. Het evenement verleent al 13 jaar een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als ‘best practice’ kan aanzien worden op het vlak van HR. Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur.

Gedelegeerd bestuurder van het Verbond voor Belgische Ondernemingen (VBO) Pieter Timmermans is voorzitter van de jury. “Mathieu Gijbels maakte een bijzondere indruk met een sterke bedrijfscultuur, mee gestimuleerd en gedragen door CEO van de Gijbels Group Mathi Gijbels. Met hun aanpak slagen ze er in om erg goed voeling te houden met hun mensen, hun wensen, plannen, ambities, hun zorgen op het werk en in het leven, en bouwen ze een vertrouwensband uit die erg sterk kan worden. Een erg sterk punt in een sector waarin de krapte op de arbeidsmarkt groot is, is een hoge anciënniteit erg belangrijk. Koppel hieraan hun sterke maatschappelijke verankering en je krijgt stevige fundamenten voor een mooie toekomst.

Mathieu Gijbels mag zich toevoegen aan een rij van inspirerende voorgangers, waaronder Volvo Cars Europe, Vandemoortele, Daikin Europe, VDAB, Schoenen Torfs, Janssen Pharmaceutica, enzovoort.

Herman Verwimp, Marketing en HR directeur bij Mathieu Gijbels, is dankbaar: “Het klant- en mensgerichte DNA van Mathieu Gijbels zat er van bij de oprichting van het bedrijf in. Maar de manier hoe onze HR-afdeling steeds volle aandacht blijft geven aan onze mensen en er voor zorgt dat ze alle mogelijke aandacht krijgen, verankert dat DNA nog veel dieper. Chantal, Ingrid, Madeleine, en sinds vorige week ook Ine, doen een super job. Deze waardering is er eentje voor het grote werk dat dagelijks in alle stilte verzet wordt. Daar kan je alleen heel erg dankbaar voor zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.