Nieuws Limburg Matty Paquay lijft Annick Seys in

Matty Paquay lijft Annick Seys in

Matty Paquay lijft Annick Seys in

Paquay & Associates, de onderneming van Matty Paquay die groeibedrijven begeleidt, heeft een nieuwe afdeling opgestart. Annick Seys, zelf zaakvoerder van het coachingbureau Allegre, zal bij Paquay & Associates instaan voor de begeleiding van veranderingsgedrag bij ondernemers.

“Het valt me al langer op hoe ondernemers bepaalde onderdelen van ons advies om hun zaak te laten groeien, zeer snel oppikken”, zegt Matty Paquay. “In andere veranderingsprocessen lijken we dan weer helemaal geen vooruitgang te boeken. Bovendien valt er in dat gedrag ook geen lijn te trekken. Elke ondernemer heeft zo’n beetje zijn eigen struikelstenen, al zijn die niet noodzakelijk te wijten aan koppigheid of onwil van de ondernemer. Ik ben ervan overtuigd dat bepaald gedrag als het ware neurologisch wordt ingebrand en daarom moeilijk te veranderen valt. Zonder specifieke aandacht en begeleiding kan die wijziging heel lang duren of zelfs nooit plaatsvinden. Met deze nieuwe afdeling willen we dat aspect counteren.”

Annick Seys wordt hoofd van de nieuwe unit. Als zaakvoerder van Allegre, een organisatie met 30 trainer-therapeuten in gedragstherapie, heeft ze een ruime ervaring in dit domein. “Het doel is dat we de expertise van Annick binnen Paquay & Associates gebruiken om ondernemers sneller stappen te laten zetten in hun veranderingstraject”, legt Matty Paquay uit.

“Deze samenwerking is ons op het lijf geschreven”, vult Annick Seys aan. “Matty en ik zitten helemaal op dezelfde golflengte. En dat is uiterst belangrijk, want ik kan de reputatie van mijn bedrijf in de therapeutische wereld niet op de tocht zetten door mee te werken aan een nieuwe dienstverlening die in het bedrijfsleven niet zou werken. Terwijl ik wel al heel lang aanvoel dat er precies in die sector nog heel wat noden onbeantwoord bleven. We zijn er helemaal klaar voor!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.