Nieuws Limburg Maxicon slaat tenten op in Genk

Maxicon slaat tenten op in Genk

Maxicon slaat tenten op in Genk

Maxicon, een bedrijf dat onderhoudstechnici en technische bedienden naar bedrijven stuurt, heeft een vestiging geopend in Genk. Martina Di Paolo en Naomi Van Ransbeeck hebben het kantoor onder hun vleugels genomen.

Maxicon is het bedrijf van Emmanuel Bekaert. Hij slaagde erin om door te breken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. De firma is op 5 jaar tijd gegroeid naar 175 vaste mensen op de payroll, die zowel technisch onderhoud uitvoeren (Maxicon Technix) als bureaujobs opnemen in technische bedrijven (Xellent Engineering).

Met het oog op de verdere verovering van Vlaanderen werd zopas een kantoor geopend in Genk. Martina Di Paolo (Business Unit Manager) en Naomi Van Ransbeeck (HR Recruitment Officer) krijgen de bevoegdheid om Maxicon in Limburg te introduceren. Hun eerste taak is om het personeelsbestand met technische specialisten te vullen. Op 23 oktober wordt er bij Officenter Genk (Bosdel) alvast een sollicitatiemoment georganiseerd om nieuwe Maxicanen te rekruteren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Bart P. 2021-10-13 13:28:03

Heel veel succes Martina !!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.