Nieuws Limburg Maxim Geurden en Koen Claes in wijnhuis met 1 dak

Maxim Geurden en Koen Claes in wijnhuis met 1 dak

Maxim Geurden en Koen Claes in wijnhuis met 1 dak

De Limburgse wijnhandelaren Wineplus uit Genk (Koen Claes) en Grapes House of Wines uit Dilsen-Stokkem (Maxim Geurden) bundelen voortaan de krachten en zullen hun activiteiten onder één gemeenschappelijk bedrijf uitoefenen.

De fusie is het gevolg van een duurzame samenwerking uit het verleden, waarbij de twee wijnondernemers hun expertise over het assortiment en op evenementen uitwisselden. De respectievelijke wijnwinkels in Rotem-Dilsen (het voormalige Van Dinter) en die in Genk, blijven behouden. Het succesrecept blijft dan ook bewaard, met focus op kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje, aangevuld met verfrissende varianten uit de nieuwe wereld.

Vier bekende Limburgse ondernemers stonden mee aan de wieg van dit project. Peter Geurden van Different Hotels, Wijnhandelaar Paul Van Dinter, Jo Beuls van Plazza Group en Ludo Geurden, voorheen eigenaar van Hotel-Restaurant Mardaga in As. De activiteiten worden verdergezet door Koen Claes en Maxim Geurden.

De operatie zal gepaard gaan met een volledige rebranding. De naam van het nieuwe project wordt binnenkort bekendgemaakt….

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.