Nieuws Limburg McDonalds mikt op centrum Hasselt

McDonalds mikt op centrum Hasselt

(Foto: Smaak van de Horeca)

McDonalds mikt op centrum Hasselt

Restaurantketen McDonalds is druk in de weer om in Hasselt een nieuwe vestiging klaar te stomen. Twee panden op de hoek van de Koning Albertstraat en de Guffenslaan (tegenover brasserie The Century) worden momenteel verbouwd.

De plannen om uit te breiden in Hasselt bestaan al geruime tijd. Naast de bestaande vestiging aan de Kuringersteenweg werd aanvankelijk gemikt op een tweede restaurant aan de Philipsbrug in Kiewit. Nu deze plannen moeilijk door de vergunningsfase geraken, zet McDonalds in op een nieuwe zaak in de binnenstad. Ook daar bestonden al langer plannen voor.

Op de hoek van de (in niet-coronatijden doorgaans drukke) Koning Albertstraat en de Guffenslaan, aan het Leopoldplein dus, worden 2 aanpalende panden momenteel verbouwd tot nieuwe McDonalds. Een vroegere schoenenwinkel en restaurant worden samengevoegd. Wanneer de officiële opening volgt, is nog niet zeker. Onder de geldende coronamaatregelen is afhalen mogelijk, en kan McDonalds dus in principe functioneren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Boef brengt boef in een box

Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama's Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï hun bedrijf Boef. Het gaat om… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.