Nieuws Limburg McGregor weg uit Maasmechelen en Hasselt

McGregor weg uit Maasmechelen en Hasselt

(Foto: Geert Houben)

McGregor weg uit Maasmechelen en Hasselt

Het gekende kledingmerk McGregor sluit alle vestigingen in België. In Limburg gaat het om de winkel in Maasmechelen en het filiaal in Quartier Bleu (Hasselt). De drastische beslissing is een gevolg van financiële problemen, die al meerdere jaren aanhouden.

McGregor is een Nederlandse kledingketen die jarenlang een vaste positie had in de Limburgse retail. Onder meer Herenmode Vossen was een vaste verdeler van het merk. Maar in 2016 liep het mis en moest McGregor het faillissement aanvragen. Bij de doorstart werd de focus gelegd op outletwinkels en e-commerce. Onder meer in Maasmechelen Village was de keten vertegenwoordigd.

Daarnaast werden een aantal winkels op strategische locaties aangehouden, zoals die in het nieuwe Quartier Bleu aan de Hasseltse Kanaalkom. Maar de reorganisatie heeft geen soelaas gebracht. Nadat eerst de winkel in Maasmechelen al werd gesloten, kondigt McGregor nu aan dat alle activiteiten in België zullen stoppen. Dus ook de winkel in Hasselt. De verhuurders van het winkelpand dat vrijkomt, is al volop op zoek naar een nieuwe invulling.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.