Nieuws Limburg Medaer zet vier trucks op de taart

Medaer zet vier trucks op de taart

Medaer zet vier trucks op de taart

Het Limburgse transportbedrijf Medacars bestaat 25 jaar en daarom heeft zaakvoerder Raf Medaer de portefeuille opengetrokken. Bij Scania werden vier trucks Special Edition V8 besteld, waarmee de vloot op 34 trekkers komt.

Met zijn graduaatsdiploma in de elektronica op zak, startte Raf Medaer eind 1994 een… transportbedrijf. “Afgezien van een vakantiejob in een transportbedrijf, had ik geen affiniteit met de sector”, legt hij uit. “Wel had ik een brede belangstelling voor alles wat met auto’s, vrachtwagens en de bijhorende mechaniek te maken heeft. Om klanten te ronselen klopte ik aan op zowat elk bedrijventerrein in Limburg. Na 2 maanden kocht ik een tweede, grotere bestelwagen, en nog eens twee maanden later volgde de eerste aanwerving.”

Medacars Logistics breidde de dienstverlening uit van noodtransport naar internationaal vervoer. “Sommige van onze klanten werken al meer dan twintig jaar met ons samen, het is iets waar ik best trots op ben. Ondertussen werken we zowel voor lokale, nationale als voor grote, internationale bedrijven.

Intussen blijft het bedrijf groeien. Dat gaat gepaard met flinke investeringen. Zo bestelde Medaer 4 nieuwe Scania’s, wat het totaal op 34 trekkers brengt. De firma uit Hasselt telt momenteel zo’n 30 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.