Nieuws Limburg Medewerkers Vanleysen maken doorstart van Holistic

Medewerkers Vanleysen maken doorstart van Holistic

Medewerkers Vanleysen maken doorstart van Holistic

Amper twee maanden nadat Holistic Architecture de boeken heeft neergelegd, maken voormalige medewerkers een nieuwe start met het architectenbureau a’tract. Sophie Weygers, Kris Blykers en Didier De Reze verenigen de krachten en gaan de uitdaging aan. Het nieuwe bureau kan in één klap rekenen op het vertrouwen van heel wat bestaande en nieuwe klanten.

logo atract“Dit is voor ons een uitgelezen kans om opnieuw te starten met een vernieuwde focus, zonder dat de competenties en de ervaring van het vroegere Holistic verloren gaan,” vertelt Didier De Reze vastberaden. Sophie Weygers: “Ons bureau a’tract combineert het oog voor design & concept met een zeer uitgesproken focus op de uitvoering, binnen het afgesproken budget en tijdschema. Uiteraard houden we de economische parameters in het oog.”

Waarom?
Kris Blykers legt uit waarom ze met de nieuwe zaak zijn gestart: “Onmiddellijk nadat Holistic de boeken had neergelegd, kregen wij veel reacties van klanten, leveranciers, aannemers en vrienden. Onze ondernemerszin werd er alleen maar groter op. Ook de vroegere klanten van Holistic waren op zoek naar een oplossing en gaven aan dat ze graag met het team wilden verderwerken. Dat gaf ons onmiddellijk de nodige draagkracht om een nieuw bedrijf te starten.”

Juul Vanleysen, stichter en bezieler van Holistic, zal geen deel uitmaken van het nieuwe bureau maar wenst zijn vroegere medewerkers alle succes toe. “Het is fijn om te zien hoe er iets mooi groeit uit Holistic. Ik ben fier op het ondernemerschap van mijn vroegere collega’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.