Nieuws Limburg Media Markt neemt beetje gas terug

Media Markt neemt beetje gas terug

Media Markt neemt beetje gas terug

De Hasseltse vestiging van Media Markt heeft net zoals de hele sector, last gehad van een lager consumentenvertrouwen. Uit de zopas gepubliceerde jaarrekening (einde boekjaar 30/9) blijkt dat de totale bedrijfsopbrengsten met 3,4 miljoen zijn gedaald tot 30,2 miljoen euro. Hoewel ook de kosten ongeveer gelijkmatig onder controle werden gehouden, halveerde de winst na belastingen tot zo’n 460.000 euro. Dit had ook gevolgen voor de personeelsbezetting van de retailer uit de Duitse Metro-groep. Het aantal nam met enkele eenheden af ten opzichte van het vorige boekjaar, en bestaat nu uit 56 vaste medewerkers.

MediaMarktHasseltZoals bekend heeft de sector van de consumentenelektronica het zwaar te verduren. Zo moesten we nog geen week geleden het faillissement aankondigen van de gekende branchegenoot Selexion Kemp in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.