Nieuws Limburg Mediasoft bouwde beste website van België

Mediasoft bouwde beste website van België

Mediasoft bouwde beste website van België

Mediasoft heeft vorig jaar de beste B2B-website van het land gerealiseerd. Dat vindt althans de jury van de FeWeb Excellence Awards, die de gouden medaille toekende aan het Hasseltse IT-huis.

FebWeb is de federatie van webbedrijven. Tegen het jaareinde worden telkens prijzen uitgereikt aan de bouwers van technisch performante websites. Dus niet zozeer de grafische vorming, maar wel de IT die erachter steekt, wordt bekroond.

De hoofdprijs in de categorie voor B2B-projecten ging deze keer naar Hasselt. “Een bekroning voor het mooie groeitraject dat we de laatste jaren hebben afgelegd”, aldus zaakvoerder Timmy Maris. “We tellen momenteel 12 medewerkers die onder andere werken voor klanten als Mobile Vikings, Joyn en Monard Law. Dankzij deze onderscheiding komen daar dit jaar zeker nog mooie referenties bij.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.