Nieuws Limburg Meers neemt Gebroeders Crijns over

Meers neemt Gebroeders Crijns over

Meers neemt Gebroeders Crijns over

Na jaren van intense samenwerking gaat logistiek- en transportbedrijf Gebroeders Crijns uit Maasmechelen deel uitmaken van Meers Transport uit Lanaken. Zo wordt de toekomst van Crijns veiliggesteld en kan Meers zijn positie verstevigen.

Gebroeders Crijns bestaat al meer dan 45 jaar. Marc en Peter Crijns staan momenteel als derde generatie aan het roer. Vermits er binnen de familie geen opvolging is, zochten Marc en Peter al langer naar een manier om de continuïteit en toekomst van hun bedrijf te verzekeren. De overname door groep Meers maakt dat dus mogelijk. Gebroeders Crijns zal zelfstandig blijven functioneren onder leiding van Marc en Peter Crijns, volgens de huidige werkwijze. Meers Transport zal hen begeleiden in het management, als sterke partner achter de schermen.

“Voor ons is het belangrijk dat Gebroeders Crijns in zijn huidige vorm kan blijven bestaan”, zegt Peter Crijns. “Samen sterk. De samenwerking met groep Meers geeft hierin zekerheid.”

De overname speelt zich voornamelijk af achter de schermen. Voor de medewerkers, klanten en leveranciers van zowel Gebroeders Crijns als groep Meers verandert er dus niets. Beide bedrijven blijven ook in de toekomst zelfstandig functioneren en behouden hun naam en bedrijfsuitstraling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.