Nieuws Limburg Meest beloftevolle starter komt uit Zonhoven

Meest beloftevolle starter komt uit Zonhoven

Meest beloftevolle starter komt uit Zonhoven

Kim Vandenplas uit Zonhoven, zaakvoerder van het vier jaar jonge schoonmaakbedrijf Libra Services, is uitgeroepen tot de meest beloftevolle vrouwelijke starter van Limburg. Het poetsbedrijf werd in 2010 opgericht door Kim en haar echtgenoot via een overname van een glazenwasserij met een kleine klantenportefeuille. Toen haar man een zwaar arbeidsongeval kreeg, nam Kim het initiatief en bouwde de glazenwasserij uit tot een volwaardig schoonmaakbedrijf.

Kim VandenplasLibra Services neemt het als vertegenwoordiger van Limburg in de finale van deze door Unizo georganiseerde wedstrijd op tegen de finalisten van de andere provincies. Op woensdag 12 maart zal minister-president Kris Peeters bekendmaken of Kim Vandenplas met de Vlaamse ereprijs aan de haal gaat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.