Nieuws Limburg Meest creatieve ondernemer van Vlaanderen komt uit Halen

Meest creatieve ondernemer van Vlaanderen komt uit Halen

Meest creatieve ondernemer van Vlaanderen komt uit Halen

Jordy Geuens, zaakvoerder van De Kleine Chef in Loksbergen (Halen), is zopas uitgeroepen tot meest creatieve ondernemer van Vlaanderen. Met zijn bedrijfje leert Jordy Geuens hoe kinderen gezond kunnen koken.

De wedstrijd is een initiatief van het Neutraal Syndicaat van Zelfstandigen (NSZ). “We gingen voor een keer niet alleen op zoek naar technologieverhalen, zoals gebruikelijk als het gaat over innovatie. Nee, creativiteit is in elke sector aanwezig”, aldus NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws uit. “Specifiek gingen we op zoek naar ondernemers die nieuwe of aparte producten en diensten aanbieden, en op die manier een unieke positie innemen.”

Als meest creatieve ondernemer van Vlaanderen kwam dus Jordy Geuens uit de bus. “We proberen via kookworkshops kinderen bij te brengen dat ze gezonder kunnen eten en van alles tenminste eens moeten proeven”, legt de laureaat uit. Hij werd tevens geprezen voor de manier waarop hij zijn bedrijf De Kleine Chef en zijn aanbod in de markt zet. “Want enkel creatief zijn in een hoekje loont niet. Je moet je activiteit ook op een aantrekkelijke manier aan de man kunnen brengen en daar slaagt De Kleine Chef wonderwel in”, zegt Christine Mattheeuws nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.