Nieuws Limburg Meest klantvriendelijke restaurant ligt in Lommel

Meest klantvriendelijke restaurant ligt in Lommel

Meest klantvriendelijke restaurant ligt in Lommel

Het Spaanse restaurant Mi Media Naranja in Lommel is verkozen tot meest klantvriendelijke van België. Dat werd maandagavond bekendgemaakt op de Hospitality Awards. Er waren nog een aantal Limburgse ondernemingen die met eremetaal huiswaarts mochten keren.

Mi Media Naranja (letterlijk: mijn halve appelsien, figuurlijk: mijn soulmate) is een informeel restaurant aan de Molsekiezel in Lommel. De beoordelingen op internet zijn erg lovend, zowel over de kwaliteit van het aanbod als de bediening. Dat is ook de jury van de Hospitality Awards opgevallen, met de hoogste onderscheiding tot gevolg.

Nog in Lommel behaalde brasserie De Brugwachter de derde plaats voor de meest kind- en fietsvriendelijke horecazaak. Ook de traiteurafdeling van De Brugwachter werd gelauwerd.
In de horecasector viel nog één Limburgse winnaar te noteren: Hotel Monte Cristo in Hoeselt kaapte in de categorie voor verblijfsaccommodatie de tweede plaats weg.

En dan waren er de awards voor de klantvriendelijkste handelaars. Guido Vossen van Vossen Mannenmode in Tongeren hoorde bij de winnaars van de kleinhandel in non-food. Bij de buurtwinkels ging Spar Schulen met het brons naar huis. Tot slot won Floraliesje uit Zonhoven de All Over Award van Beste Inzet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.