Nieuws Limburg Mega-order op luchthaven voor Total-E

Mega-order op luchthaven voor Total-E

Mega-order op luchthaven voor Total-E

Total-E, een bedrijf uit Beringen (en Hasselt) dat met mensen, materialen en andere diensten, klanten ondersteunt voor hun evenementen, heeft een groot contract getekend met Brussels Airport Company. Vanuit hun nieuwe afdeling E-Signage, zal Total-E de komende 3 jaar de volledige signalisatie op de nationale luchthaven mogen verzorgen. Het gaat om de visuele communicatie, zoals belettering, lichtreclames, displays, wegwijzers, aankondigingsborden, enzovoort.

signalisatie brussels airport

“De waarde van het contract is vooralsnog moeilijk in te schatten, aangezien het een raamovereenkomst is voor 3 jaar,” zegt zaakvoerder Jeroen Meermans. “Maar dat het voor ons bedrijf erg belangrijk is, staat wel vast.”

Een eerste groot project in het kader van dit contract, is de signalisatie voor Conncector, de nieuwe verbinding tussen de terminal en Pier A.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.