Nieuws Limburg Megamax investeert 2,5 miljoen in uitbreiding

Megamax investeert 2,5 miljoen in uitbreiding

Megamax investeert 2,5 miljoen in uitbreiding

Het hijskranenverhuurbedrijf Megamax investeert in het voorjaar van 2018 maar liefst 2,5 miljoen euro in de aankoop van 4 nieuwe kranen voor het filiaal in Limburg. Er komen 5 nieuwe jobs bij.

De vestiging in Hasselt, die in 2016 het levenslicht zag, zal na deze nieuwe investering over een verhuurvloot van 14 kranen beschikken. Dat is een stijging van de capaciteit met 40 procent. Het bedrijf heeft in Limburg een hijskranenpark dat varieert tussen 30 en 160 ton. Via de andere filialen zijn er kranen tot 500 ton te huur. “De investering in Hasselt zal 5 nieuwe jobs creëren”, zegt Leonard Jacobs.

Andere nieuwigheid bij Megamax is dat er vanaf januari de eerste mobiele torenkraan wordt aangeboden. “Ook in Limburg is hier veel vraag naar”, aldus nog Jacobs.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.