Nieuws Limburg Menten verkozen tot beste truckdealer van België

Menten verkozen tot beste truckdealer van België

Menten verkozen tot beste truckdealer van België

foto award MentenMenten Truck Service in Hoeselt is door het toonaangevende magazine Transportmedia verkozen tot beste truckdealer van het land. “Het is zo dat de invoerders van alle merken hun favoriete dealers konden doorgeven,” vertelt Tristan Menten, die samen met Martijn Menten zaakvoerder is van het bedrijf. “Daaruit zijn er per merk 3 gekozen als genomineerden. Die moesten vervolgens een stevig dossier invullen. Op basis daarvan zijn wij dan uiteindelijk verkozen.”

“Een hele eer, aangezien we nog jonge zaakvoerders zijn en pas grote uitbreidingswerken achter de rug hebben. Onlangs hebben we onze werkplaats nog verdubbeld in oppervlakte. Hierdoor konden we de werkomstandigheden voor onze medewerkers verbeteren, wat allicht ook een rol heeft gespeeld bij de toekenning van deze prijs. Ook volgend jaar zijn er nog uitbreidingsplannen. We tonen met de investeringen ook de ambitie om te groeien. En uiteraard is de klantgerichte aanpak wel een troef in zo’n wedstrijden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.