Nieuws Limburg Mercedes-Benz lanceert haar eerste stadsbestelwagen!

Mercedes-Benz lanceert haar eerste stadsbestelwagen!

Mercedes-Benz lanceert haar eerste stadsbestelwagen!

Krachtige prestaties en compacte afmetingen voor het gebruik in de stad – Mercedes-Benz vult zijn aanbod bestelwagens voor het eerst met een stadsbestelwagen aan. Dankzij zijn indrukwekkende kwaliteit en rijdynamiek, zijn hoge veiligheid en rendement, zijn voorbeeldige veelzijdigheid en stevigheid is de nieuwe Mercedes-Benz Citan de expert onder de stadsbestelwagens.

De nieuwe Mercedes-Benz Citan is bijzonder veelzijdig en heeft een groot aanpassingsvermogen zodat hij aan de meest uiteenlopende vereisten die aan een stadsbestelwagen gesteld worden, tegemoet kan komen. De basis van het aanbod is de gesloten versie die in drie lengtes (3,94, 4,32 en 4,71 meter) beschikbaar is. Vervolgens is er de variabele vijfzitter Citan Mixto met een neerklapbare achterbank, een scheidingsrooster tussen de passagiers- en laadruimte, en twee schuifdeuren. De Mixto is gebaseerd op de extralange variant van de gesloten bestelwagen. De derde basisuitvoering ten slotte is de Citan Combi, ook een vijfzitter – op basis van de lange uitvoering echter – met een neerklapbare achterbank en, indien gewenst, schuifdeuren langs de twee kanten. Per model zijn er drie gewichtsvarianten beschikbaar, tot een maximaal toegelaten totaalgewicht van 2200 kilo.

Kom hem dit weekend ontdekken bij Groep Jam, klik hier om je te registreren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.