Nieuws Limburg Mercuri Urval Hasselt haalt explosief order binnen

Mercuri Urval Hasselt haalt explosief order binnen

Mercuri Urval Hasselt haalt explosief order binnen

Het team van Mercuri Urval Hasselt (meer specifiek Martine Van Esser en Stephane Delrue) heeft een groot rekruterings- en executive search-project binnengehaald voor de groep Tecnubel-Transnubel-ECS (Dessel). Met een waarde van 300.000 euro is dit hoogst uitzonderlijk in de sector.

Tecnubel werd in 1985 opgericht als specialist in het onderhoud van nucleaire installaties en stelt vandaag al 400 mensen te werk. De groep is een sterk geïntegreerde solutions-provider voor de nucleaire sector in binnen- en buitenland. Zij werken voornamelijk voor actieve kerncentrales, maar ook steeds vaker voor centrales die gesloten worden en in de ‘decommissioning-fase’ zitten.

“In het huidige energieklimaat is Tecnubel-Transnubel-ECS een sterke groeier, maar kunnen we ons potentieel niet volop benutten zonder extra aanwervingen”, zegt Sonja Van Praet, HR Director van de groep. “Wij zijn een serviceprovider. Onze kracht zit in ons menselijk kapitaal, knowhow en hoe onze gespecialiseerde profielen met die knowhow bij klanten aan de slag gaan. Wij gaan met Mercuri Urval in zee voor de search van 18 specifieke profielen, zoals o.a. projectingenieurs, accountmanagers, specifieke technische profielen, enzovoort. Wij zochten een partner die een sterke cultuur heeft in kantooroverschrijvend werken voor moeilijke searches, omdat we niet alleen mensen zoeken in Limburg en de Kempen.”

“Een dergelijk project haal je uiteraard niet elke dag binnen, maar wil je ook niet elke dag binnenhalen”, zeggen Wout Van Impe, Group Director Mercuri Urval en Martine Van Esser, Senior Consultant. “Wij krijgen af en toe wel deze vraag, maar als werkgever moet je wel iets te bieden hebben aan de kandidatenmarkt, met een tewerkstelling van 93% in de categorie van hooggeschoolden tussen tussen 25 en 49 jaar in Vlaanderen. Tecnubel heeft dat, anders was het onbegonnen werk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.