Nieuws Limburg Merkenbureau Gevers trekt naar China

Merkenbureau Gevers trekt naar China

Merkenbureau Gevers trekt naar China

Het Hasseltse merken- en patentenbureau Gevers zet de stap naar China. Om de eigen China-desk te bemannen is een Chinese specialist in dienst genomen. “Zo kunnen wij onze klanten ook begeleiden met hun activiteiten in China,” zegt kantoorverantwoordelijke Bram Dejan van Gevers Hasselt (tweede van links op de foto).

geversGevers is specialist in intellectueel eigendomsrecht, zoals het aanvragen van octrooien, het deponeren van merken, het beschermen van modellen, auteursrechten en domeinnamen. De stichtende familie heeft zijn wortels in Bilzen. Vijf jaar geleden besloot Gevers om ook een kantoor in Hasselt te openen. Momenteel telt de groep 200 medewerkers in zijn vijf vestigingen in België, twee in Frankrijk en één in Zwitserland.

Nu is China aan de beurt. “China is een belangrijke groeipool,” zegt Bram Dejan. “Het is tegelijk een publiek geheim dat de Chinezen goed zijn in het snel namaken van nieuwigheden. Onze medewerker Bei Tang kent de situatie er uiteraard en kan Limburgse bedrijven beschermen die er in de markt willen stappen. Hij kan de Limburgers ook op de hoogte houden van wijzigende regels in China. Anderzijds kan hij ook Chinese bedrijven helpen die zich in Limburg willen vestigen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.