Nieuws Limburg Met 4 in (andermans) bed bij failliete hoteleigenaar

Met 4 in (andermans) bed bij failliete hoteleigenaar

Met 4 in (andermans) bed bij failliete hoteleigenaar

Maandag gaat op VTM een nieuwe aflevering van start van het populaire programma Met Vier in Bed. Daarbij gaan 4 logiesuitbaters bij elkaar op bezoek om een beoordeling te geven van de accommodatie, het eten en de activiteiten in de buurt. In de editie die deze week wordt uitgezonden, zijn ook Wim Claessen en zijn dochter Laila van het Domein Altembrouck in ’s Gravenvoeren te zien (Foto: www.vtm.be). Jammer genoeg werd de vennootschap tussen de opnames en de uitzending failliet verklaard. Een eigenaardig beeld dus, deze week op VTM.

altembrouck vtm
Chinezen

Intussen blijft het overigens heel erg mooie domein wel open. Kandidaat-overnemers hebben zich inmiddels al geëngageerd om een doorstart te maken van het hotel met 27 kamers. Readen Holding Corp., een Amerikaanse investeringsmaatschappij die financieel vanuit China wordt aangestuurd, wil het onroerend goed en het handelsfonds overnemen. Dat de zaak nog niet is beklonken, heeft te maken met de verwarring die is ontstaan over de eigendom van een aantal items bij Altembrouck. Wat tot het privévermogen van Wim Claessen behoort, kan uiteraard niet in het faillissement vallen. Eens dit alles is uitgeklaard, kan Altembrouck aan een nieuw leven beginnen, en kunnen ze desnoods Met Viel in Bed…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.