Nieuws Limburg Met 6 in running voor Laptop Awards

Met 6 in running voor Laptop Awards

Met 6 in running voor Laptop Awards

De Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) is al 10 jaar bekend als de “Hogeschool met de Laptop’, en dat moet worden gevierd. Eén initiatief is de bekroning van PHL-alumni die “het ver geschopt hebben” in de bedrijfswereld. Voor de eerste editie van deze PHL Laptop Award zijn 6 genomineerden bekendgemaakt:

* Bert Vissers (Bivolino) ontwierp voor de hemdenproducent een softwaretoepassing om online je eigen hemd samen te stellen en te bestellen. Een succes.

* Ben Greeven (Thalento) was aanvankelijk oprichter van Astyre en maakt nu met Thalento software assessments en andere HR-toepassingen.

* Pieter-Jan Verachtert en Sam Hauglustaine (Action Cards) zijn al langer ‘partners in crime’ met onder meer een eigen muziekgroep en een interactief marketingbueau. Ze ontwikkelden ook samen een digitale postkaart, die met de gewone post kon bezorgd worden.

* Wout Sorgeloos is een ex-architectuurstudent die het parametrisch ontwerpen heeft uitgevonden. Hiermee worden driedimensionele structuren gegenereerd.

* Koen Stevens is een begenadigd webontwerper die van start ging met E-KON. Via dit bedrijf heeft hij de Bubobox ontwikkeld, een systeem om via videotestimonials reclame te maken.

* Koen Vandenhoudt (Iedereen Online) is de jongste, aangezien hij pas dit jaar afstudeerde. Hij gooide al als student hoge ogen door in de vrije tijd pedagotische ICT-projecten te ontwikkelen voor speciale doelgroepen, zoals senioren.

Op 26 mei zal een 8-koppige jury een oordeel bekendmaken over de laureaat van deze eerste PHL Laptop Awards.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.