Nieuws Limburg Metal Galva Plus: nieuwe mensen en technologie

Metal Galva Plus: nieuwe mensen en technologie

Metal Galva Plus: nieuwe mensen en technologie

Metal Galva Plus, het bedrijf van Filiep Umans uit Overpelt, ziet de toekomst positief tegemoet. Naast de recente investeringen in het machinepark, automatisering, energievoorzieningen en milieuvoorschriften, wordt het 25-koppige team verder uitgebreid. Als meest recente transfer werd Sibylle Vanhove binnengehaald om mee de kar van de groei te gaan trekken. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector. “Vanaf 3 november zal ze meehelpen om onze activiteiten aan te sturen,” zegt Filiep Umans. Sibylle zal het management versterken en ons commercieel nog beter uit de hoek laten komen. Vermits ik op korte termijn ook nog andere acitiviteiten zal opstarten, heb ik nood aan iemand die me op vele vlakken kan adviseren en assisteren.”

team Metal Galva Coat“Metal Galva Plus in Overpelt is voor mij als het ware terug thuis komen,” zegt Sibylle Vanhove zelf. “Mijn roots liggen in het verzinken, met actieradius vanuit Overpelt. Alle ervaring in diverse oppervlaktebehandelingen van staal kan ik nu gebruiken in deze financieel gezonde onderneming, waar groei in zit. Bovendien is het een job dichtbij huis, met ruimte voor het gezin. Ik ben klaar om er helemaal in te vliegen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.