Nieuws Limburg Meubelen uit Zutendaal voor eerste Hard Rock Hotel

Meubelen uit Zutendaal voor eerste Hard Rock Hotel

Meubelen uit Zutendaal voor eerste Hard Rock Hotel

Mood TribuVolgende zomer gaat op het Spaanse eiland Ibiza het allereerste Hard Rock Hotel van Europa open. Volledig in het concept van de wereldwijde gekende Hard Rock Cafés zullen de gasten vlakbij het strand vertoeven in de sfeer van legendarische rockidolen. Voor het buitenmeubilair hebben de architecten van het project een bestelbon getekend bij Tribù in Zutendaal.

“Het gaat om de Fiesta Group, die instaat voor de volledige inrichting van dit hotel,” zegt Edwin Lenaerts, regionaal salesmanager bij Tribù. “Ze weten dat we veel ervaring hebben met meubilair voor prestigieuze beachclubs en hotels. Onze collecties passen perfect in het concept dat ze voor ogen hebben. We mogen er een grote bestelling leveren, met stoelen, tafels, loungezetels, enzovoort. Gezien het prachtige weer op Ibiza, verblijven de gasten er doorgaans buiten.”

Mood tribu2Alle meubelen die Tribù in april bij het Hard Rock Hotel mag leveren, zijn trouwens ontworpen door Studio Segers uit Maaseik (collecties Mood en Kos).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.