Nieuws Limburg Meubelontwerper richt mobiele pizzeria in

Meubelontwerper richt mobiele pizzeria in

Meubelontwerper richt mobiele pizzeria in

Twee Limburgse ondernemers hebben samen een nieuwe generatie van mobiele pizzeria’s in elkaar geknutseld. De Diepenbeekse meubelontwerper Tom Buekers en Bruno Jans van Jans CreaCar uit Hoeselt, sloegen de handen in elkaar voor de bouw van een rijdend restaurant, waarbij een originele steenoven werd ingebouwd. Il Fornino is de naam van het concept, dat momenteel al druk wordt ingezet bij happenings en bedrijfsfeesten.

“Het is voor zo ver ons bekend, uniek in België dat en traditionele oven op hout of gas gestookt, wordt gebruikt in een mobiele unit,” vertelt Tom Buekers (foto). “Volgens onze leverancier zijn er ooit nog 2 geleverd in Frankrijk, maar dat is het ongeveer…” Tom staat tussen het meubelmaken door zelf achter de oven om de klanten te bedienen. “In het weekend staat onze pizzeria ofwel bij mij thuis voor de deur, ofwel op een evenement. Een uit de hand gelopen hobby, zeg maar…”
Plannen om het concept door te verkopen zijn er vooralsnog niet. “We hebben niet de ambitie om McDonalds naar de kroon te steken, maar als het aanslaat, sluiten we uitbreiding niet uit.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.