Nieuws Limburg Meubelwinkel Sitside en andere faillissementen

Meubelwinkel Sitside en andere faillissementen

Meubelwinkel Sitside en andere faillissementen

Het doek is gevallen over de meubelwinkel Sitside, tegenover de grote Carrefour (Bigg’s) in Kuringen. De rechtbank sprak ook de faillissementen uit van Autohandel JM in Sint-Truiden, Allround Klusjes in Houthalen-Helchteren en Thomas Van Ormelingen in dezelfde gemeente.

De afsluiting van het faillissement werd uitgesproken voor de bouwbedrijven Dijlon (Maasmechelen), Ve Woningbouw (Heusden-Zolder), All Interiors (Zutendaal), Reprise (Genk), All In Concept Construct (Sint-Truiden) en andere (niet-bouw) bedrijven: Jopatrans (Dilsen-Stokkem), D&K Europe Express (Diepenbeek), Garage Smets (Sint-Truiden) en Driebeken (Maaseik).

In tegenstelling tot de andere provincies, steeg het aantal faillissementen in Limburg in de eerste 4 maanden van 2011. Er gingen 259 ondernemingen failliet, een stijging met 8,82 procent tegenover dezelfde vier maanden van vorig jaar. Limburg doet het daarmee een stuk slechter dan alle andere Vlaamse provincies en zelfs slechter dan Henegouwen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.