Nieuws Limburg Meuris mekkert over ondernemen

Meuris mekkert over ondernemen

Meuris mekkert over ondernemen

Een mening over veel, dat heeft hij. Stijn Meuris, gevierd frontman, auteur en sterrenkijker, fileert het ondernemerschap in een unieke conference. Wat vindt hij van het Essersbos? Kan hij lachen met de vakbond? En heeft hij als zelfstandige de fiscus al mogen ontvangen?

Op 8 mei vertelt hij het allemaal in een lezing die hij speciaal heeft gemaakt voor Ondernemend Limburg. Iedereen die er oren naar heeft, kan afzakken naar de Oude Gevangenis in Hasselt om Meuris te horen razen. Hard en grappig, en gratis. Zo belooft de organisatie.

En dat is Wingmen College, een opleidingstraject dat ICT-bedrijf Wingmen samen met de UHasselt heeft opgezet om jonge ondernemers klaar te stomen tot gevestigde waarden. Deel van het traject is een reeks inspirerende lezingen, zoals die van Stijn Meuris. Als voorprogramma brengen 3 jonge start-ups een boeiende getuigenis.

Een blik werpen en een oor opensperren kan na inschrijving via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.