Nieuws Limburg Meuris start supermarkt én schoonmaakbedrijf

Meuris start supermarkt én schoonmaakbedrijf

Meuris start supermarkt én schoonmaakbedrijf

Pascal Meuris, tot voor kort Managing Director van het uitzendbedrijf Z-Staffing, heeft niet één maar twee nieuwe uitdagingen gevonden. Enerzijds is hij ingestapt als zaakvoerder en eigenaar van het Peerse schoonmaakbedrijf All Top Clean. Het is een allround dienstenbedrijf, dat zowel de klassieke schoonmaakactiviteiten voor bedrijven en organisaties verzorgt, als meer gespecialiseerde reinigingsopdrachten, zoals de opkuis na brand, behandeling van betonvloeren, etc.

meuris delhaizeDaarnaast heeft Pascal Meuris donderdag, samen met zijn zus Sabine, een nieuwe buurtsupermarkt van Delhaize geopend in Leopoldsburg. Er worden zo’n 12.000 producten aangeboden, waaronder heel wat dagverse voedingswaren. “De winkel creëert nieuwe jobs, die we lokaal hebben ingevuld,” vertelt Pascal Meuris. “De connectie met de lokale klanten vinden wij belangrijk. De echte integratie van onze nieuwe winkel in Leopoldsburg zal voortvloeien uit het contact tussen onze medewerkers en de klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.