Nieuws Limburg MICE’n in Genk: een verborgen parel voor bedrijven

MICE’n in Genk: een verborgen parel voor bedrijven

MICE’n in Genk: een verborgen parel voor bedrijven

Verborgen parels dichtbij huis ontdekken. Zelfs in eigen provincie kan je je laten verrassen en dat geldt zeker ook voor bedrijven. Een betoverende locatie om te vergaderen of om een onvergetelijk event te organiseren? Of van plan om een originele teambuilding te houden? “Zoek het niet te ver: Genk heeft het allemaal. Wij maken de match tussen jouw vraag en ons aanbod”, vertelt Kristien Mandervelt van MeetinGenk.

MeetinGenk faciliteert en ondersteunt sinds 2014 het zakelijk toerisme in Genk. Als onderdeel van de dienst toerisme vormt ze een complementaire aanvulling op het leisure toerisme. Wat mag je verwachten? Informatie, advies en inspiratie voor jouw zoektocht naar de best passende locaties voor meetings, evenementen of congressen in Genk.

Verrassend veel mogelijkheden

Van een klein event tot een grote congresaanvraag, van een eendaagse happening tot een meerdaagse beleving. Bedrijven kunnen voor iedere vraag aankloppen bij MeetinGenk. Ook voor teambuildings.

“Bedrijven kunnen ons zorgeloos inschakelen. Een jaarmeeting in combinatie met een teambuilding? Bedrijven die graag advies willen bij het maken van de beste keuze kunnen bij ons terecht. Ontzorging staat daarbij centraal. Zo bundelen we ook informatie in functie van vervoer, catering, et cetera, zodat de zoektocht voor bedrijven vrij van stress blijft en zij de aandacht op hun core business kunnen behouden.”

Nog een meevaller: de service is kosteloos. “Wij willen bedrijven tonen dat Genk heel wat opties heeft voor zowel zakelijke als sociale doeleinden. Je kan het zo gek niet bedenken of wij komen met een geschikt voorstel op de proppen.”

 

Boeiende blikvangers

En of Genk veel te bieden heeft. In 2019 werden Bokrijk en Thor Central als eerste Limburgse locaties opgenomen in het Flanders Heritage Venues-netwerk van Toerisme Vlaanderen. Vorig jaar kwam daar ook nog C-mine bij.

“Stap eens buiten als bedrijf. Medewerkers hunkeren er naar en het kan vlakbij de deur. In Genk kan het binnen, buiten of een combinatie van beiden. Met of zonder fijne teambuilding. Maar steeds midden in het groen en vlakbij een heleboel lekkere eetplekjes of inspirerende locaties. Denk maar aan LABIOMISTA, het evoluerend kunstproject van Koen Vanmechelen op de voormalige mijnsite van Zwartberg: dé plek om als team inspiratie op te doen.”

In het najaar organiseert MeetinGenk Site Visit Tours, waarbij ondernemers de blikvangers uit het aanbod kunnen ontdekken.

MeetinGenk informeert, adviseert en inspireert onafhankelijk bij jouw zoektocht naar de best passende locaties voor meetings, evenementen of congressen in Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.