Nieuws Limburg Michel Vanderstraeten gaat Confederatie aanvoeren

Michel Vanderstraeten gaat Confederatie aanvoeren

Michel Vanderstraeten gaat Confederatie aanvoeren

Michel Vanderstraeten, gedelegeerd bestuurder van de Lummense VDS Group, is maandagavond verkozen tot nieuwe voorzitter van de Confederatie Bouw Limburg. Hij volgt Erik Keijers op, van wie het mandaat na negen jaar eindigt.

De raad van bestuur van de Confederatie Bouw Limburg heeft daarvoor het licht op groen gezet. Vanderstraeten staat aan het hoofd van de Lummense aannemingsgroep VDS met daarin de bedrijven Vanderstraeten, Peremans en Execon, goed voor een omzet van 80 miljoen euro met 200 medewerkers. Vanderstraeten werd opgericht in 1935 door de grootvader van Michel Vanderstraeten.

“Ik kijk er naar uit”, zegt de nieuwe voorzitter in een eerste reactie. “Ik wil me vooral toeleggen op een betere samenwerking in de bouwketen, waarvan ‘design & build’ een mooi voorbeeld is.” Vaderstraeten kent bovendien de Confederatie erg goed, hij bekleedde er al verschillende mandaten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.