Nieuws Limburg Michel Vanderstraeten vormt nieuwe bouwgroep

Michel Vanderstraeten vormt nieuwe bouwgroep

Michel Vanderstraeten vormt nieuwe bouwgroep

VDS Group is de nieuwe naam van de overkoepeling tussen bouwbedrijven Vanderstraeten, Execon en Peremans. Michel Vanderstraeten zal de leiding over de nieuwe groep nemen.

De 3 algemene aannemers gaan intensief samenwerken binnen de nieuwe structuur VDS Group. Dit om de sterke groei te consolideren en hun positie in een snel evoluerende bouwsector te verstevigen. Michel Vanderstraeten, momenteel gedelegeerd bestuurder van Vanderstraeten NV, zal de leiding van de nieuwe groep op zich nemen. Dat maakt bij Vanderstraeten zelf de weg vrij voor Karel Luyckx, die daar de dagelijkse leiding zal overnemen. Het management van de 3 partners blijft autonoom werken. “Uiteraard gaan we op groepsniveau wel op zoek naar schaalvoordelen, zoals in de IT en HR”, zegt Michel Vanderstraeten.

Een tweede reden is de evolutie in de bouw: “Innovaties zoals BIM en circulair bouwen vereisen heel wat investeringen. Ook die aspecten willen we gaan bekijken op groepsniveau”, besluit Michel Vanderstraeten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.