Nieuws Limburg Michèle Baeten trekt alleen de stad in

Michèle Baeten trekt alleen de stad in

Michèle Baeten trekt alleen de stad in

Na 20 jaar actieve dienst neemt Raf Baeten afscheid van wijnhandel Baeten Vinopolis. Het familiebedrijf uit Maaseik komt nu volledig in handen van zijn zus Michèle Baeten, die voortaan dus alleen de derde generatie vertegenwoordigt.

Baeten Vinopolis is gestart in 1935. Het bedrijf verdeelt intussen zo’n 50 grote merken van wijnen, champagnes en andere alcoholische dranken. Onder leiding van Michèle en Raf Baeten, de derde generatie al, werd de zaak uitgebouwd met 3 winkels (Maaseik, Genk en Hechtel-Eksel) en 3 distributiedepots (Maaseik, Assese en Oudenburg). Er werken momenteel 32 mensen.

Broer en zus Baeten hebben nu beslist om elk hun eigen weg te gaan. Raf Baeten stapt na 20 jaar uit het bedrijf, waardoor Michèle de enige eigenaar en zaakvoerder wordt. “Ik wil mijn broer persoonlijk bedanken voor al die jaren inzet en toewijding”, zegt Michèle. “Het mooie bedrijf dat we vandaag zijn, en de groei die we gekend hebben, is een teamprestatie van ons allemaal, maar niet in het minst van Raf.”

Baeten Vinopolis zal ook in de nieuwe structuur de huidige koers verderzetten. “Er zijn voorlopig geen grote veranderingen op til, maar de komende maanden zullen wel in het teken staan van de toekomst”, aldus nog Michèle Baeten. “We zijn een creatieve en dynamische organisatie en ik geloof dat samen vooruit gaan, de enige juiste weg is. Daarom ga ik begin 2023 vooral inzetten om bij werknemers én leveranciers te horen wat we nog beter kunnen doen en welke ideeën ons verder kunnen laten groeien.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Jean-louis C. 2022-12-11 14:00:16

Veel succes Michèle!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.