Nieuws Limburg Michelle Schreurs vervoegt tandartsenpraktijk

Michelle Schreurs vervoegt tandartsenpraktijk

Michelle Schreurs vervoegt tandartsenpraktijk

Esthedentalplus, één van de grootste privé-tandartsgroepspraktijken van ons land, zet een verdere stap in de professionalisering van haar structuur. Dochter Michelle Schreurs (°1992) vervoegt het managementteam als HR Business Partner, nadat vorig jaar zoon Maxime Schreurs (°1990) het management al kwam versterken van het bedrijf met vestigingen in Oudsbergen, Maasmechelen, Bree en weldra ook in Hasselt (Quartier Bleu).

De forse groei die de multidisciplinaire tandartsenpraktijk van zaakvoerder en oprichter tandarts Ronny Schreurs en zijn echtgenote tandarts-orthodontist Martine Van Hemelen de laatste jaren kende, vergt een hernieuwd organigram, met extra aandacht voor een nog professionelere aanpak van het hele HR-gebeuren. Een taak voor dochter Michelle Schreurs, die met haar diploma’s in de communicatiewetenschappen en Human Resources Management, en een eerste job in het HR-departement van Estée Lauder, over de nodige kennis en ervaring beschikt.

Bij Esthedentalplus zal ze werken aan een duurzaam HR-beleid, met onder meer strategische employer branding, werving en selectie van medewerkers én tandartsen, interne communicatie, onboarding, performance management en training & development. Een belangrijke stap in de evolutie en groei van dit bloeiend familiebedrijf, dat inmiddels meer dan 50 medewerkers en gespecialiseerde tandartsen telt.

De verdere professionalisering is slechts één aspect van de groei van het familiebedrijf. “We blijven inderdaad constant op zoek naar nieuwe opportuniteiten en uitbreidingsmogelijkheden”, zegt Ronny Schreurs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.